این دستگاه جهت فرم دهی و پهن خمیر های چونه شده را در اندازه های مختلف و دلخواه مورد استفاده قرار میگیرد.

این دستگاه نانوایی خمیرهای تقسیم شده را در اندازه های100 گرم تا 500 گرم چونه میکند

جهت تکمیل مراحل پخت و نگهداری بهداشتی وحمل خمیر مورد استفادهقرار میگیردو این تغارهابه ظرفیتهای مختلف از جنس استیل نگیر با ضخامت 2 میلی لیتر و با سفارش مشتری ساخته و تولید میشود.

 

رول کن خمیر

این دستگاه جهت فرم دهی خمیر برای تهیه انواع باگت ونانهای حجیم ونیمه حجیم مورد استفاده قرار میگیرد.

این دستگاه ها به دو شکل آلومینیومی واستیل در اندازه وسایزهای مختلف و متفاوت تولید و عرضه میگردد.

1- سهولت، دقت و سرعت در کار پخت وحذف دخالت دست در خمیر وعامل بهداشتی بودن کار وفرم دهی خمیر

2- تنظیم چونه به اندازه های مختلف از 100گرم تا 300گرمو پهن چونه به اندازه مشخص

3- کم کردن تعداد کارگر در مراحل پخت و کار کردن در دوره های مختلف به علت وجود دستگاه اینورتر

4- افزایش کیفیت وماندگاری نان و تولید زیاد نان در مراحل کاری

این دستگاه با سیستم حلزونی خمیر را روی دستگاه پخت پهن میکند ودر نانوایی ها جایگزین 3 نفر کارگر شدهومیزان پخت را تا 2 برابر افزایش میدهد و کلیه اجزای دستگاه از استیل زنگ نزن (استیل نگیر)ساخته شده که در برابر پوسیدگیوزنگ زدگی مقاوم واز عمر بالا و بهداشتی بودن بر خوردار است.

مزایا و ویزگی ها :

1- افزایش بهداشت به علت کم شدندخالت دست در خمیر.

2- افزایش مدت ماندگاری و جلوگیری از ضایعات ونهایتا"کاهش قیمت تمام شده نان

3- این دستگاه در خبازیهاجایگزین دو نفر کارگر شده وظرفیه پخت راتا2 برابر افزایش میدید.

4-خمیر بصورت وارون از داخل غلتک ها رد شده و تولید پیوسته نان صورت میگیرد.

5- در این دستگاه خمیر پهن شده به صورت اتو ماتیک (قیچی جلو )قطع شده وبوسیله ناونده وتوسط اپراتور در کنار دستگاه دوار به قسمت پخت انتقال می یابد.

دستگاهی است با حرارت غیر مستقیم برای پخت انواع کیک وشیرینی بکار می رود.

دستگاهی است به صورت چهار طبقه وبا حرارت غیر مستقیم برای پخت انواع باگت و انواع نانهای حجیم نیمه حجیم به کار میرود.

 

مزایای فر طبقه ای

1- به آسانی می توان فر را پر و تخلیه تمیز و سرویس کرد.

2- تعدادی فر بصورت طبقه ای در 4 طبقه قرار گرفته است.

3- از عایق بندی خوب استفاده شده و از پرت حرارتی فر جلو گیری شده است.

4- انتقال حرارت به داخل فر سریع وبه صورت حرارت غیر مستقیم در موقع پخت می باشد.

علاوه بر دارا بودن ویزه گی های گردون های با بنایی در این نوع تنورها ,مزایای زیر را نیز دارا میباشد.

1- کار کردن با این نوع دستگاه ها آسان وبه علت عایق کاری خوب و دقیق بدنه ,حرارت داخل تنور به بیرون نفوذ نکرده ومصرف سوخت به میزان قابل چشمگیری کاهش می یابد .

2- نمای بدنه دستگاه با ورقهای رنگی و بهداشتی ساخته شده ودر طراحی آن به شکل زیبا و محکم توجه شده است .

3- به علت چرخدار بودن ,حمل,جابجایی و حرکت دستگاه راحت تر میباشد.

دستگاه نانوایی

1 -  قیمت پایین دستگاه برای مشتریان و خریداراناز جهت اقتصادی بسیار با صرفه تر است و جا و مکان کمتری برای قرار گرفتن تنور نیاز است.

2 - دستگاه قابل کنترل و تنظیم در دورهای متفاوت و کم مصرف بودن بواسطه وجود دستگاه اینورتر و نصب آن در تابلو برق .

3 - با این دستگاه ها میتوان بیش از 10 نوع نان پخت نمود و قابیلت پخت نان های سنتی و محلی از ویژگیهای بارز این نوع تنور ها می باشد.

 

دستگاه نانوایی 1 - لازم به توضیح  است با توجه به حجم و وزن نان ظرفیت دستگاه نانوایی نیز افزایش یا کاهش یابد .

2 - فر تونلی 7 متری مخصوص نان خشک یا بلوری یا نان اسکو آذربایجان شرقی است .

3 - فر تونلی مخصوص سنگگ از نوع نوار صفحه چدنی . به طول 5 .5 متر طراحی و ساخته می شود و حالت سنتی نان از ویژگی منحصر به فرد این نوع فر می باشد.

4 - بستن سیم ارت به دستگاه الزامی است.

دستگاه نانواییخمیر پهن شده بر  روی نوار حمل شدهو از داخل فر که حرارت آن ، شعله حرارت غیر مستقیم و قابل تنظیم است عبور میکند و مراحل پخت در این دستگاه نانوایی بسیار ساده و آسان بوده و به شرح زیر می باشد :

1 - ابتدا دستگاه نانوایی را استارت زده ، مشعل ها را روشن و دستگاه را گرم کرده و خمیر را آماده می کنیم.

2 - خمیر آماده شده را به مخزن خمیر ریخته و خمیر وارد قسمت پهن کن شده و به ضخامت دلخواه پهن میگردد.

3 - نوار نقاله، خمیر پهن شده را به داخل فر انتقال داده و مراحل پخت نان در داخل فر صورت میگیرد.

4 - نان پخته شده به قسمت  برش هدایت شده و سپس تیغه برش، نان را به اندازه های مساوی قطع و تقسیم میکند.

5 - قسمت سردکن  یا خنک کننده بنا به درخواست و سفارش مشتری قابل نصب  بر  روی دستگاه نانوایی می باشد.